Bel ons direct!   06 440 142 08   06 440 142 08
Gratis offerte
 

Stoelmassage

TouchPro® stoelmassage geeft kwaliteitsgarantie.

Stoelmassages op locatie volgens de TouchPro® stoelmassage techniek is wat u van mij kunt verwachten. Als TouchPro® stoelmasseur heb ik een gedegen opleiding gehad en ben aan de slag gegaan na een fikse inwerkperiode. Vervolgens wordt er jaarlijks, onder supervisie van het TouchPro® Europe opleidingsinstituut, gewerkt aan de handhaving en de verbetering van de kwaliteit van de massage. Door TouchPro garandeer ik u een constante kwaliteit van masseren.

De stoelmassage wordt gegeven op een massagestoel, die speciaal voor dit doel is ontworpen. De cliënt houdt de kleding aan en neemt plaats op de stoel. Eerst wordt gecheckt of er eventuele contra-indicaties zijn en worden eventuele gezondheidscondities besproken. Dan volgt de massage. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van oosterse drukpunttechnieken, die door de kleding heen gebruikt kunnen worden. De massage wordt gegeven op het hoofd, de nek, de schouders, de rug, de armen en de handen.

Effect van stoelmassage: Na 15 minuten meer energie.

Men is meer ontspannen, het hoofd is leeg, eventuele klachten als hoofdpijn of gespannen nek en schouders, zijn vaak verbeterd of verdwenen en men voelt zich weer energiek.

Herhaling van massage vergroot het effect.

Door het ontvangen van de massage, neemt de cliënt even de tijd voor zichzelf. Door het voelen van de handen van de masseur, wordt men zich weer bewust van het eigen lichaam. Het weer bewust worden, maakt mensen weer zelfbewust en een zelfbewust mens is veel beter in staat om zijn of haar eigen grenzen aan te geven en zal daar minder snel over heen gaan. Doordat men de eigen grenzen respecteert, blijft men weerbaarder en gezonder. Of anders gezegd, men zit beter in zijn vel en wie goed in zijn vel zit raakt minder snel uit balans. Dit is de reden dat regelmatige stoelmassages een goede invloed hebben op het ziekteverzuimcijfer van bedrijven.

Stoelmassage als marketingtool, leuk, lekker & hip!

Stoelmassage hoeft niet alleen vanuit gezondheidsoverwegingen ingezet te worden. Stoelmassage is vooral ook leuk en lekker en hip! Daarom is stoelmassage een goed instrument om in te zetten voor marketing doeleinden. In het kader van relatiemarketing een stoelmasseur sturen naar uw clientèle, i.p.v. het geijkte kerstpakket, maakt indruk en wordt niet snel vergeten. Op de beurs is uw stand het meest populair, want je kunt er een heerlijke stoelmassage krijgen. Bedrijfsfeesten kunnen hectisch en vol actie zijn, een loungecorner met stoelmassage wordt hooglijk gewaardeerd, een verademing in de hectiek, voor wie even bij wil komen.

Er zijn legio mogelijkheden om stoelmassage te linken aan uw bedrijf en product.