Bel ons direct!   06 440 142 08   06 440 142 08
Gratis offerte
 

Kleurentherapie

Alles wat leeft op deze aarde zou niet in deze vorm kunnen bestaan zonder dat er kleuren zouden zijn. Mensen hebben voorkeuren of afkeuren voor kleuren, soms zul je woor een volle kast met kleren staan en je weet niet wat je aan moet trekken.

Door een speciale berekening kan ik via uw naam, uw geboortedatum en uw twee lievelingskleuren, achterhalen welke kleuren u nodig heeft om in uw optimaal te kunnen functioneren. Tevens krijgt u dan antwoord op de waarom vragen in uw leven.

Iedere letter van een naam heeft een trilling, een frequentie, welke overeenkomt met een kleurenfrequentie. Door het aantal letters wordt gezien welke kleuren horen bij degene die die naam draagt en de hoeveelheid van een bepaalde kleur. Daarmee zijn ook de eigenschappen van de kleuren bekend.

Het functioneren van een mens wordt verbeterd door het toevoegen van de ontbrekende kleuren uit de berekening. De kleuren kunnen toegevoegd worden door de kleuren in kleding, voeding en omgeving of door het dragen van kristallen of edelstenen.

Voorbeelden van toepassingen

Waarom kan ik niet zo goed leren? Waarom kan ik me slecht concentreren? Waarom mag ik bepaalde personen niet en anderen wel? Waarom voel ik me in deze kamer prettig en in die andere niet? etc.

Dow-Kristaltherapie

De Dow-kristal therapie wordt liggend toegepast. Er komen kristallen op en rond het lichaam te liggen en er wordt op energieniveau gewerkt. Dus geen aanraking van het lichaam. Door de invloed van kristallen en het werken op de energielijnen wordt het lichaam weer in balans gebracht.

Voorbeelden van toepassingen

  • Brok in de keel
  • Niet voorjezelf opkomen
  • Niet in evenwicht voelen
  • Onbestemd gevoel in hoofd of buik etc.
  • Spanningen