Bel ons direct!   06 440 142 08   06 440 142 08
Gratis offerte
 

Kleurenmatrix-therapie

Ritmische massage

Door de ritmische massage herstellen bepaalde ritmen van het lichaam. Er is een ritme tussen de ademhaling en het aantal hartslagen. Energie komt vanuit de spijsvertering. Door te denken verbruiken we energie. De vitaliserende krachten die van de buik uitgaan, de meer vormende krachten die van het hoofd uitgaan kunnen het lichaam herstellen of ziek maken. Door de ritmische massage wordt op deze ritmen ingespeeld en het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken.

Bindweefselmassage

Tussen de inwendige organen en de huid-, de spier- en de bindweefselzones bestaat een relatie. Een extra gespannen huid- en spierzones geven vaak spontane klachten. Bindweefselzones zijn voor de mens vaak niet spontaan voelbaar. Daar ligt het werk voor de bindweefselmassage. Door de spanning in het bindweefsel  te verminderen kunnen ook de klachten aan de organen, -spieren en -gewrichtskapsels, doorbloedingsstoornissen enz. afnemen. Dit zijn vaak de klachten die de spanningszone veroorzaken.

Meridiaankleurentherapie

De Meridiaankleurentherapie gebruikt kleuren om het evenwicht in de meridianen te herstellen. Meridianen of energiebanen zijn kanalen waardoor de levensenergie stroomt. Deze twaalf hoofdmeridianen stromen door onze linker- en rechterlichaamshelft. Het gehele lichaam wordt zo bereikt met levensenergie. Deze meridianen zijn verbonden met een orgaan en kunnen via de stimuleringspunten het orgaan versterken. Door kleuren te gebruiken worden de meridianen beïnvloedt. Dit gebeurd door het aanbrengen van  gekleurde zijde op de meridaanpunten. Het doel van de Meridiaankleurentherapie is om een evenwichtige doorstroming in het meridiaansysteem te krijgen. Als alle meridianen krachtig stromen, wordt het gehele lichaam van voldoende energie voorzien, waardoor het lichaam zich beter voelt.

Voedselovergevoeligheidstesten

Steeds meer mensen hebben last van een opgezette buik, diarree, verstopping of kunnen allerlei voedingsmiddelen niet meer verdragen. Door het bindweefsel van de onderarm of rug te betasten als iemand een testbuisje vast heeft, is de reactie van het lichaam op dit voedingsmiddel af te lezen. Het bindweefsel reageert door middel van spanning. Het is een test die snel zekerheid geeft over wat iemand wel en niet meer kan verdragen.