Bel ons direct!   06 440 142 08   06 440 142 08
Gratis offerte
 

Gezond in 't Groen

Mijn naam is Yda in ’t Groen en in 1981 ben ik begonnen als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarna volgde de studie wijkverpleegkundige in Breda en de opleiding Gezondheidsvoorlichting en –opvoeding (Gezondheidswetenschappen) in Maastricht.

Sinds 2001 ben ik op de markt in Beek mijn eigen praktijk opgestart. Daarnaast werk ik nog in de wijk. Deze combinatie bevalt me goed, daar ik op de hoogte blijf van de reguliere en de complementaire geneeskunde. Het begon allemaal als pedicure en voetreflexoloog en is verder uitgebreid met: Bowen therapie, Dornmethode, Orthomoleuclaire Geneeskunde, kPNI , Celzouttherapie, Kleuren- en Kristaltherapie, Bach- en Aromatherapie, Tenen lezen en Stoelmassage en nu met de opleiding Matrix Kleurentherapie. Al deze therapie-vormen (de inhoud ervan kunt u lezen onder de kopjes in de balk hierboven) kunnen gebruikt worden om mensen weer in balans te brengen. Daardoor krijgt u een therapie op maat. Iemand met rugklachten kan geholpen zijn met voetreflex en de andere die met rugklachten komt kan beter Dornmethode krijgen of Bowen of één van de andere therapieën. De therapie die toegepast wordt hangt af van de klacht of klachten van die cliënt en het verhaal erachter.

De gezondheidszorg is dus al een lange tijd mijn werkgebied en in de loop der jaren heb ik zelf gemerkt dat de reguliere geneeswijze niet altijd even toereikend is. Het aantal mensen met chronische aandoeningen wordt steeds groter. Soms is er een symptomatische behandeling mogelijk, soms is er geen behandeling mogelijk. Er zijn revolutionaire ontwikkelingen gaande die betrekking hebben op het behandelen van chronische aandoeningen. Door middel van deze website wordt u geïnformeerd over de behandelingen in mijn praktijk.

De behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Zie uw polisvoorwaarden.